Wat doen wij?

Het bestuur maakt samen met de ‘werkgroep Jaarprogramma’ elk jaar opnieuw een programma. Per maand hebben we diverse activiteiten met verschillende thema’s.

In onze activiteitenagenda vind je het spiksplinternieuwe jaarprogramma voor 2024. De activiteiten zijn ingedeeld in verschillende categorieën: sportieve en creatieve activiteiten, lezingen, cultuur, medische informatie en welzijn. Doordat we met deze rubrieken werken is er een mooi en gevarieerd programma ontstaan. Dus altijd ‘voor elk wat wils’! Bij deze samenkomsten staat ‘Gezelligheid’ altijd voorop.

Bekijk ons nieuwe programma maar eens goed en vergeet vooral niet mee te denken. Wat zou jij leuk vinden om in het volgende programmajaar te doen? Welke leuke activiteit heb jij meegemaakt? Of heb je ergens iets leuks gedaan of iets moois bezocht en denk je dat dit ook geschikt is voor onze vereniging? Laat het ons weten, wij staan open voor elke suggestie en zijn je daar heel dankbaar voor. Geef het vooral door aan één van onze bestuursleden of aan een lid van de werkgroep. Want alleen met jullie hulp kunnen wij er echt iets moois van maken.

Activiteitenagenda

Enkele mededelingen van huishoudelijke aard

Kun je niet aanwezig zijn op de jaarvergadering in januari? Mail dan alsjeblieft 1 week vóór de jaarvergadering het deelnameformulier van de activiteiten ingevuld door naar VrouwenActief.Boxmeer@gmail.com óf lever het persoonlijk in bij Monique van den Hove, Begijnenstraat 4, Boxmeer.

Heb je jezelf aangemeld voor een activiteit en ben je verhinderd? Meld je dan tijdig af bij Marjan van Zinderen. Stuur een WhatsApp naar 06 53 97 38 74 óf mail naar marjan.vanzinderen@gmail.com.

Het bestuur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade tijdens activiteiten van Vrouwen Actief.

Indien er voor een activiteit betaald is en je gaat niet mee, dan krijg je in principe het geld niet retour. Dit in verband met de al gemaakte kosten.

Op bepaalde, door het Bestuur vastgestelde, activiteiten zijn introducés welkom. Deze optie is per activiteit in het programmaboekje duidelijk vermeld. Mocht de situatie zich voordoen dat er vanwege maatregelen maar een beperkt aantal contacten mogelijk zijn (denk aan corona), dan vervalt deze optie. Het Bestuur bepaalt dit naar aanleiding van de dan geldende regels. Een introducee mag maximaal 3 maal per kalenderjaar deelnemen aan de activiteiten. De bijdrage bedraagt dan € 2,50 per persoon. Wil je een introducee meenemen, meld dit dan vooraf aan Marjan van Zinderen via marjan.vanzinderen@gmail.com of via 06 53 97 38 74.

Ga naar de inhoud