Wie zijn wij?

Onze vereniging bestaat uit gezellige vrouwen uit Boxmeer die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten. De leeftijd varieert, maar dat staat onze saamhorigheid absoluut niet in de weg. We vullen elkaar juist aan op deze manier. We hebben een divers jaarprogramma dat we samen beleven en waarvan we samen genieten.

Wil je met ons meedoen? In onze rubriek Wat doen wij? kun je meer informatie vinden over onze activiteiten en de activiteitenagenda bezoeken. Kom gewoon een keer mee kijken of meld je direct aan, je bent van harte welkom!

Inspiratie voor verenigingsjaar 2024 door de voorzitter Jeanne Lemmens.

“Als je plezier hebt, straal je dat uit, zodat ook anderen ervan kunnen genieten.”

Het is eind augustus, en de regen buiten lijkt maar niet op te houden! Een goed moment om even stil te staan en te bedenken hoe het komende nieuwe jaar eruit mag zien, en natuurlijk om wat gedachten te delen in dit voorwoord.

Het eerste volledige jaar als zelfstandige vereniging zit er bijna op, en ik moet zeggen dat we echt een geweldige start hebben gemaakt. Ons programma was divers en boeiend, met voor elk wat wils, dankzij het fantastische werk van de ‘Jaarprogramma’ werkgroep. En ik kan met trots zeggen dat ze voor 2024 opnieuw een prachtig programma hebben samengesteld!

Stel je eens voor dat elk Vrouwen Actief Boxmeer-lid zich kan vinden in het idee dat wanneer we plezier hebben, dat enthousiasme uitstralen en anderen ervan laten genieten. Het zou een geweldige stimulans zijn voor ons nieuwe verenigingsjaar in 2024. Laten we er samen een nog succesvoller jaar van maken.

Maar laten we ook eens nadenken: wat kunnen we nog meer doen? We gaan ons richten op bezieling en betrokkenheid. Voor die sprankeling en betrokkenheid is een balans nodig tussen het Wat, het Wij en het Ik.

Het ‘Wat’ gaat over hoe we ons bestuur hebben opgezet, met de taken van elke functie en hoe we ieders talenten optimaal kunnen benutten. Samen kunnen we onze doelen bereiken.

Het ‘Wij’ gaat over de band tussen de leden en het bestuur. Hoe we met elkaar omgaan en de kwaliteit van samenwerken, en vooral de passie die we voor elkaar voelen. Passie is dat ontembare enthousiasme dat energie uitstraalt en anderen raakt. Het is wat ons in staat stelt om alle leden enthousiast te betrekken bij alles wat we organiseren.

En dan hebben we nog het ‘Ik’, dat staat voor de persoonlijke waarden van ieder lid: overtuigingen, gedachten, gevoelens en ambities. Het draait om welzijn, betekenis en geluk ervaren.

Uiteindelijk draait alles om de verbinding tussen onze leden binnen de vereniging. Samen bouwen we aan een cultuur waarin we het beste van onszelf geven en waar elk lid zich welkom voelt. Met deze gedachten wil ik afsluiten en namens het bestuur wens ik jullie allemaal een gezond, mooi en inspirerend 2024 toe. Laten we samen genieten van vele gezellige bijeenkomsten!

Bestuur

Dagelijks bestuur

Jeanne - Vrouwen Actief Boxmeer

Jeanne Lemmens

Voorzitter
jeannelemmens@ziggo.nl
06 - 213 29 993

Monique - Vrouwen Actief Boxmeer

Monique van den Hove

Secretaris / vicevoorzitter Vrouwenactief.Boxmeer@gmail.com
06 - 18 65 98 56

Thea - Vrouwen Actief Boxmeer

Thea Verhagen

Penningmeester
verhagenthea@hotmail.com
06 - 365 74 777

Bestuursleden

Marjan - Vrouwen Actief Boxmeer

Marjan van Zinderen

Bestuurslid
marjan.vanzinderen@gmail.com
06 - 53 97 38 74

Carin - Vrouwen Actief Boxmeer

Carin Maassen

Bestuurslid
carinmaassenbox@gmail.com
06 - 23 13 96 69

Ga naar de inhoud